Ga naar de inhoud

Complete badkamerervaring

Tegels geven karakter aan jouw badkamer.

Van kranen tot toiletten: als badkamerspecialist creëren wij complete badkamerervaringen. Allemaal onder één dak: van verkoop tot installatie, we voeren alles zelf uit. Zonder tussenkomst van andere partijen. Daardoor houden we de lijnen kort. Echt kort. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit voor elk badkamerinterieur, met jouw wensen en dromen als vertrekpunt. Laat ons je begeleiden bij het samenstellen van een interieur dat perfect bij jou past.

Houtlook

Betonlook

Natuursteen

Mozaïektegels

Decortegels

Laat je inspireren

Bezoek onze showroom in Woudenberg voor jouw droombadkamer

Topkwaliteit

Ontdek onze hoogwaardige merken

Van ontwerp tot installatie

Deze karakteristieke badkamers verrassen je

Landelijke badkamers

Moderne finesse met een klassieke twist in Ede

Moderne badkamers

De subtiele luxe van minimalisme in Ede

Verzekerd van vakmanschap

Exclusief voor jou ontworpen

Ervaar thuis het ultieme gevoel van ontspanning dankzij onze expertise. Als alles-in-één badkamerspecialist realiseren wij badkamers op maat. En met ‘op maat gemaakt’ bedoelen wij ook daadwerkelijk op maat. Wij beheren alle aspecten van vakmanschap –van ontwerp tot installatie– voor een ongeëvenaarde metamorfose van jouw badkamer.

Sinds 1974

Familiebedrijf doordrenkt van passie

Onze familiegeschiedenis is een belangrijk onderdeel van wie we zijn, en dat koesteren we. We hechten waarde aan nauwe betrokkenheid en het opbouwen van hechte relaties. Niet alleen binnen ons team, maar ook met onze gewaardeerde klanten. Voor ons gaat elke interactie verder dan slechts een transactie, we streven naar oprechte verbondenheid. Met passie en aandacht voor vakwerk.